Pete crackar fortfarande

Pete Doherty har inte lyckats släppa taget om cracket, berättar han för New York Daily News:

"Trots sina löften till flickvännen och supermodellen Kate Moss om att besegra sitt kokainberoende, briljerar Babyshambles-rockaren uppenbart med sitt drogmissbruk.
I en intervju med dagstidningen New York Daily News säger Pete: 'Jag snubblar alltid tillbaka på det förr eller senare, även om det bara är en halvtimme om dagen.'
Den vilde rockaren rapporteras till och med ha tagit fram en crackpipa som han tände under intervjun.

Pete, 28, imponerade nyligen på en domare under en rättegång, som sa att stjärnan gjorde enorma framsteg.

Petes drogproblem har varit en ständig orsak till slitningarna mellan honom och catwalkskönheten Kate, 32 - som just nu befinner sig i Karibiska havet för ett modelluppdrag.
Efter att Pete drogs upp i rätten ännu en gång för drogrelaterade lagöverträdelser i december, ställde Kate ett ultimatum till sin bekymmersamme pojkvän: 'Mig eller drogerna'.
Paret har enligt rykten varit förlovade under en tid, men Kate vägrar att gifta sig medan han fortfarande knarkar.

Pete har tidigare erkänt att han en gång sålde sin kropp för att dämpa sitt drogbegär.
Han berättade: 'Jag skämdes inte, eftersom jag tänkte att de bara var ensamma gamla bögar. Och 20 pund är mycket pengar!'"

Haha, ja men det är väl en ännu större anledning att skämmas - att sälja sin kropp till avdankade snuskhumrar. Det måste ju verkligen kännas hoppfullt för Kate att hennes fästman går ut i tidningarna och berättar om sitt befintliga drogmissbruk. Jag undrar vad hon tycker om det. Det enda jag kan tänka om Kate är att hon är beroende av Pete som han av knarket, och han är en supernarcissist, som bara bryr sig om att föda sina egna begär.

Allt detta till trots så är han fortfarande ett musikalt geni och jävligt snygg.

image305

BILDKÄLLA: Dlisted


Andra bloggar om: , , ,

Kommentarer
Postat av: Yasmine

Skönt att äntligen läsa ett inlägg där inte bara Pete får kritik utan även Kate. För som du säger så verkar ju hon vara lika beroende av Pete som han är av drogor. Det är lika skadligt för hennes omgivning, med tanke på att hon har barn,. som det är för Petes omgivning att han knarkar. Så folk borde släppa hela, Pete är en bad guy grejen..

2007-04-10 @ 11:14:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback