Två nakna knarkare.

Pogues-sångaren och orenlevnadsmänniskan Shane MacGowan avslöjade nyligen att han och Pete Doherty har fotograferats tillsammans av kände fotografen Mario Testino, som bl.a. har fotat Madonnas Versace-kampanj och Petes tjej Kate Moss:

"Jag blev nyligen fotograferad med Mr. Doherty. Det var av Mario Testino. Inget utöver det vanliga direkt, förutom att han bad oss vara nakna tillsammans, vilket var ganska oväntat. Ännu mer oväntat var att vi löd honom."

Härlige Shane, han talar verkligen i klartext. Det är ju verkligen passande att Pete får posera med sin förebild, men frågan är vem som är sexigast naken?





Andra bloggar om: , , , , , , , ,

Arnolds läppförstoring

Arnie "Callifårnia" Schwarzenegger ramlade när han var och åkte skidor i Idaho med sin familj. Resultatet ser ni nedan! Sexy motherf-cker! Men vad fanken, det är ju många som skulle drömma om såna där läppar. Eller...?

105233-197

BILDKÄLLA: Perez Hilton

Andra bloggar om: , ,

Pete dissar Carl??

Pete Doherty saknar inte mycket med gamle bästisen och Libertinen Carl Barât enligt Femalefirst:

> Pete Doherty säger att det enda han saknar med ex-bandkompisen Carl Barat är hans drogkontakter.

Den vilde rockaren, som sparkades från Libertines av Carl p.g.a. sitt heroin- och crackberoende, har åter tänt lågan i sin bittra fejd med Carl och kallar honom "hycklare".

Doherty sa: "Saknar jag honom? Han brukade fixa bra crack åt mig. Det duger väl? Han är fortfarande riktigt förbannad. Men jag vet att han inte är sådan. Han är en person som gillar att dricka. Det är det som gör det till hyckleri."

Pete, 27, som också är supermodellen Kate Moss fästman, avfärdar Carls nya band, Dirty Pretty Things, som skräp.

Pete, som bildade Babyshambles efter att ha lämnat Libertines, sa: "Jag betalade priset. Jag blev utsparkad från bandet. Och med ingenting, ingen ansträngning från någon, bildade vi Babyshambles. Vi fick verkligen till det. Allt han har är det faktum att han var i det bästa bandet och nu är han i det värsta bandet. Och det behöver han ta itu med."<

105233-192

Tråkigt att Pete ska gå till angrepp mot Carl igen. Jag trodde att han hade lagt det där bakom sig. Personligen tycker jag att det låter som om Pete bara har dåligt samvete för sitt egen livsstil, och därför klankar ner på Carl. Dessutom är han såklart bitter för att han blev kickad från Libertines, för det han gör i Babyshambles når inte på långa vägar upp till det Libertines åstadkom. Det nya Beatles enligt mig. Jag hoppas iallafall att Pete ber om ursäkt, för det vore helt underbart om Libertines någon gång i framtiden kunde återförenas. Här får ni lite bilder på Doherty/Barât, så som de en gång var. (Carl Barât är för övrigt grymt läcker.)




(De 3 sista bilderna kommer från Andrew Kendalls hemsida.)

Andra bloggar om: , , , ,

TV-tips: Afterlife

Åh, den bästa tv-serien på hur länge som helst har börjat gå i TV4 på torsdagar kl. 21.00 - "Afterlife". Det har bara sänts ett avsnitt, så det är absolut inte försent att haka på nu!

Serien är brittisk, från 2005, och handlingen är
följande:

"Alison Mundy (Lesley Sharp) har en begåvning som förstör hennes liv. I ett försök att börja om på nytt har hon lämnat sin gamla tillvaro, bytt stad och skaffat sig ett nytt hem. Men rösterna väcker henne fortfarande om natten.

I sex avsnitt producerade 2005 följer den brittiska serien Afterlife mediet Alison Mundy, vars begåvning raserar hennes liv. Ända sedan hon var barn har Alison sett andar och döda människor men efter en nära-döden-upplevelse har de tagit över hennes liv och hon har svårt att hantera verkligheten.

Robert Bridge (Andrew Lincoln) föreläser inom psykologi på universitetet och är specialist på andliga medier. Robert sörjer förlusten av sin son, Josh, som dödades i en bilolycka för tre år sedan. Robert körde bilen när det hände och anklagar sig själv för Joshs död.

Serien följer Alisons och Roberts konfliktorienterade relation i sex separata avsnitt som avslutas med ett klimax i den sista delen."

Det finns inget som är underbarare än en brittisk serie om det övernaturliga - där allt inte överdrivs i Hollywood-anda. Och Lesley Sharp är en av mina favoritskådisar, hon var helt fantastisk i gayserien "Bob & Rose" från 2001 (som jag för övrigt har på DVD!). Tänker dessutom skaffa hela "Afterlife" på DVD, den har sänts i två säsonger i England redan. Man kan ju inte vänta en vecka mellan varje avsnitt (iallafall inte jag).

105233-190



Andra bloggar om: , ,

Jamie T - skön snubbe

Min favoritvideo för stunden är Jamie T:s "Sheila". Är lite inne på grime/garage just nu. Den här killen beskrivs på allmusic med följande ord:

"
Jamie T comes across at times like the mutant love child of the Streets'  Mike Skinner and Badly Drawn Boy's Damon Gough."

Låter tilltalande, eller hur? Kolla in videon till "Sheila" på YouTube:




"BLÖH!"

Andra bloggar om: , , , ,

Paris - en vän i nöden

Efter att Britney Spears blivit hårt kritiserad som mor av sina fans och andra sedan hon synts ute på galej en hel del på sistone har nya bästisen Paris Hilton skrivit ett försvarstal i en bulletin på sitt MySpace. Kul att äntligen få lite insider-info om deras relation!:

"Jag sa till Brit att jag skulle skriva en bulletin här för att försöka klargöra några nyheter åtminstone till de som ligger på min lista... (MySpace vännerlista, min anm.)

Den sista tiden har ni sett bilder på mig och Britney när vi partajar (bla bla) och hon vet att några av hennes fans är väldigt upprörda över vad de kallar hennes "beteende" och sorgligt nog skyller de problemet på att hon är vän med mig. Javisst, jag och Brit har kommit varandra väldigt nära de senaste veckorna, och vi har gått ut en hel del de senaste kvällarna, men jag påverkar aldrig något hon gör, och det gör inte heller någon annan.

Brit är sin egen person och hon handskas med sina egna saker varje dag. Att folk dömer ut hennes förmåga som förälder på grund av hennes sätt att partaja är skrämmande. Britney älskar sina barn till döds, och jag vet att det verkligen sårar henne när hon ser alla grymma saker som skrivs om henne.

Hon åker hem varje natt till sina barn och festandet har inte kommit i vägen för hennes föräldraskap.

Alla som har dömt ut henne för detta borde verkligen skämmas. Det finns tusentals mödrar därute som gillar att gå ut och ha roligt. Men, du ser inte folk därute kalla dem "dåliga föräldrar". Hon är ung, och om hon vill gå ut och ha roligt, låt henne göra det. För Britney och hennes barns skull, var snälla.

Kärlek,
Paris"



Suck, det är så man blir tårögd. Efter att Paris publicerade brevet har ryktet dock spritts att Britney inte längre vill umgås med Paris p.g.a. att det sätter henne i dålig dager. Så mycket får man för att vara en god vän. Men tur är det, för det var lite väl mycket Lili & Sussie över dem.

Andra bloggar om: , ,

Ta-rah! Full igen

Usch, jag tycker verkligen synd om Tara Reid. Ingenting hon gör verkar bli rätt. I oktober såg hon såhär snygg ut (!!!):

105233-182

Man hoppades ju att hon var på rätt väg. Men häromnatten hände det igen:
Tara snubblade, packad som den, omkring utanför klubben Kabaret Prophecy i London. Sådana här bilder har vi sett alltför många av. Tragiskt, men till hennes försvar har hon iallafall inte gjort något bagina-slip på sistone.

105233-183



Andra bloggar om: , ,

Pete slipper undan igen

Pete Doherty kommer att slippa undan böter för olovlig rökning under ett framträdande i Skottland. Istället för böter får han en varning...

Jaja, tror man att det hjälper så. Men det gör mig faktiskt riktigt arg att det verkar som om Pete kommer undan med vad som helst. Jag menar, vad måste man göra för att åka in i finkan? Missförstå mig rätt, jag är ett stort Pete Doherty-fan, men det betyder inte att man ska slippa straff bara för att man är känd.

105233-180



Andra bloggar om: , ,

Dita blev kallad vampyr

Ursnygga burleskdrottningen Dita von Teese blev ofta kallad för vampyr i början av sin karriär som stripteasedansös. Idag är hon oerhört eftertraktad i branschen, men fortfarande har amerikanerna svårt att greppa hennes stil (jaja, de är ju trots allt jänkare, så vad kan man begära?). Dita hamnar ofta på "sämst klädda"-listor i staterna, medan det i Europa råder helt motsatta förhållanden. Vi älskar Dita!

En sak jag är förbryllad över när det gäller Dita von Teese är hennes getingmidja. Hur kan hon vara så kurvig men ändå ha denna timglasform? Snyggt är det iallafall, det är ett som är säkert.

Ett julklappstips är Ditas relativt nyutgivna bok "Burlesque and the Art of the Teese". Många läckra bilder.

105233-176



Andra bloggar om: , , ,

Pete är oskyldig (i det här "fallet")

I veckan skrev FemaleFirst om att det fanns en risk att Pete Doherty knuffat en b-skådespelare ut för balkongen under en vild fest. Detta ledde till den senares död.

Nu har FemaleFirst fått nya uppgifter:

> Pete Doherty var inte inblandad i Mark Blancos tragiska dödsfall den 3 december, säger en person som närvarat vid festen och som även var den som hittade skådespelaren efter det drygt 9 m höga fallet.

Textildesignern Anna Smith var gäst på den vilda festen som hölls av Dohertys agent Paul Roundhill, i hans våning i östra London. Hon berättar att Blanco var aggressiv mot Doherty innan han sparkades ut.
Hon tillägger att Babyshambles-frontmannen inte följde Blanco ut. Smith säger: "Mark var extremt full och helt bortom kontroll... Han tryckte upp Pete mot väggen. Pete såg sig om i rummet liksom för att be om hjälp. Mark pratade om sin pjäs rakt upp i ansiktet på Pete. "Paul tog Blancos arm och sa 'Kom igen, Mark. Det är dags att gå.' Han ledde honom sedan till dörren."

Värden Roundhill tillägger: "Jag förde ut Mark själv. Jag försökte få honom att lugna ner sig."

Blanco, som medverkade i Londonpjäsen "The Accidental Death of An Anarchist", fördes i ilfart till sjukhus med huvudskador, men dog på tisdagen i sviterna av dessa. <

105233-173
Mark Blanco

Ja, det var ju något lättande att höra... Men vad blir nästa skandal?



Andra bloggar om: , ,

Vill ha från asos.com

På något sätt så känns det nästan (men bara NÄSTAN) lika bra att titta på bilder av kläder man vill ha på nätet som att verkligen köpa dem. Det är ett vågspel att beställa från ASOS.com eftersom man inte kan prova kläderna innan, och storlekarna är engelska. Speciellt när man har erfarenheten att en storlek 42 på H&M kan motsvara både 36 och 48. Men det är härligt att drömma... De här kläderna har jag spanat in idag, och de skulle gärna få bo i min kaotiska garderob:

Toppar:

           

Klänningar/kjolar:

 

Och så ett par underbara pumps:

105233-172
Andra bloggar om: , , , ,

Någon har fått en ny kropp

Tittade på "Entourage" häromdagen och blev helt chockad när jag såg att Monica Keena, tjejen som spelade bitchen Abby i "Dawson's Creek", gjort en total helrenovering av sin kropp. Det värsta var läpparna, hon ser ju ut som en blåsfisk. Kan aldrig kändisar lära sig att läppförstoring aldrig är lyckat? Jag förstår knappt själv hur jag kände igen henne i "Entourage", men det måste ha varit den irriterande gnälliga rösten.

Här får ni bildbevis - Monica före renovering... (plattbröstad och tunnläppad)

 

...och efter

   
 
Andra bloggar om: , , ,

Sienna works it!

Sienna Miller har blivit fotograferad i Louis Vuitton-underkläder och intervjuad i nya numret av W. Sjukt snygga bilder. Ett utdrag ur intervjun - Sienna verkar vara en helskön kvinna:

Although Miller's publicist has insisted that this interview last only an hour and take place over tea in the cordoned-off bar at the Gramercy Park Hotel, things have taken a slightly different turn. Soon after meeting and deciding that the tea would have to wait until the morning, Miller suggests that we head upstairs to her suite to listen to original recorded conversations between Andy Warhol and Sedgwick. Clearly, she's not the type to worry about protocol. "They're going to kill me for having invited you up here," says the actress, lighting a cigarette and resting her feet on my chair. "But I'd rather have someone judge me honestly than try to create some sort of image."

 

Andra bloggar om: , , ,

Breakupsen fortsätter

Rachel Bilson och Adam Brody från "O.C." har gjort slut efter ett tvåårigt förhållande. Inget förvånar mig längre...

Uppbrottet sägs ha varit odramatiskt, och stjärnorna har setts svänga sina lurviga på partyscenen på varsitt håll under flera veckor. Det f.d. parets representanter vill inte lämna några kommentarer.

Rachel Bilson är mycket för snygg för Adam Brody, så det här var nog smart gjort! Hans "läspande-charmig-tönt-med-indieaspirationer"-stil funkar helt enkelt inte längre (om det någonsin gjort det).

105233-154

Andra bloggar om: , , , ,

Senaste nytt från Dopeland

Jag har faktiskt inte hört ett ord om Pete Doherty sedan förra måndagen, när han skulle ha spelat i Stockholm, men ställde in p.g.a. infektion i heroinimplantatet. Men det verkar inte gå mot ljusare tider...


I söndags natt orsakade Pete Doherty kaos på puben The Washington i norra London då han kastade ölglas farligt nära andra gäster och kraschade in i bord. En chockad stamgäst berättade följande för
Mirror: "Han såg helt borta ut och kunde inte gå rakt. Det var kaotiskt."

Tre dagar tidigare rev Pete ner lamphållare, slog sönder speglar, vände upp och ner på möbler och kladdade ner väggarna med blod på det lyxiga hotellet Malmaison.
Knarkrockaren - som checkade in tillsammans med en mystisk kvinnlig vän - satte även igång larm och var inblandad i ett slagsmål.

En talesman berättar: "Jag har aldrig sett någonting liknande. Skadegörelsen kommer att gå på tusentals pund."

Hmm. Jag, den siste Peteasten, har nog till och med gett upp hoppet nu. Forever lost.

105233-153

Andra bloggar om: , ,

Törstig kisse

Här är Sydney:

105233-152

Andra bloggar om: ,

Det blir inte bättre än såhär

En av mina favoritbloggar, Gallery of the Absurd, har självklart tolkat den senaste veckans bagina-händelser i ett nytt konstverk. Britney Spears, Lindsay Lohan och Paris Hilton - drottningarna av brazilian wax. Lägg märke till Paris vackra fingrar och tår...

105233-151

Andra bloggar om: , , , ,

Britneys 25-årsfest

Britney Spears såg riktigt fräsch ut på sin 25-årsfest i förra veckan. Hon verkar dessutom ha lärt sig något av sina "that's a little too much than we needed to see"-misstag - hon har faktiskt trosor på sig!!! Men vem är gubben egentligen? En riktigt fugling...

 
 

BILDKÄLLA: The Deli

Andra bloggar om: