Veckans inte så mogna man: K-Fed

Jag behöver inte kommentera meddelandet som Britbrits avlagda make lämnade på en vägg i sitt omklädningsrum efter en spelning i The House of Blues 8 november. Läs och njut av att K-Fed äntligen visar sitt rätta jag, mina vänner:

105233-148

(Today I'm a free man
Ladies look out
Kevin Federline
Fuck a wife
Give me my kids bitch!)



Andra bloggar om: , , ,

And yet another one...

Allas vår Baywatchblondin Pamela Anderson har ansökt om skilsmässa från Kid Rock, enligt Femalefirst. Paret var gifta i mindre än fyra månader (ironiskt, med tanke på att de skulle gifta sig 5 gånger). De gifte sig på en yacht utanför kändistäta St. Tropez den 29 juli i år, men gjorde det senare officiellt på stadshuset i Beverly Hills. Den 6 november fick Pamela missfall, vilket säkerligen har slitit på äktenskapet.

Jag har aldrig gillat den där fjanten Kid Rock - bara namnet liksom - så jag säger: giddy-up Pamsan!

105233-146

Andra bloggar om: , ,

Another one bites the dust

Ja, jag sa ju att det var en månad kvar av året, och att mycket kunde hända...

Nu har Hilary Duff och Good Charlotte-sångaren Joel Madden gjort slut, enligt Perez Hilton. Anledningen till Duffdens breakup sägs vara åldersskillnaden på 8 år. Hilary är i och för sig bara 19, och mognaden har väl inte satt in ännu. Hon borde gå och hänga lite med Lindsay och c:o.

105233-145

Andra bloggar om: , , ,

Sienna Miller är het i nya filmen "Factory Girl"

Såhär är man inte van att se Sienna Shitsville. Bilderna är tagna under inspelningarna av hennes nya film "Factory Girl". Grymt snygg och classy stil! Filmen lär dock inte bli någon hit om man får tro vad som sägs.



BILDKÄLLA: Egotastic!

Andra bloggar om: , , ,

Jaha, så var det klippt igen

Pete Doherty har ställt in både konserten i Danmark imorgon, och konserten i Ryssland på lördag. Babyshambles ska ju spela på Berns på måndag (och jag har biljetter), men det lär nog inte bli av, trots att de redan ställt in en gång. Luger och Berns hemsidor har ännu inte skrivit något om att spelningen skjutits upp, men på Femalefirst finns följande information (löst översatt av mig):

Doherty checkar in på portugisisk rehabklinik
Brittiske rockaren Pete Doherty behandlas för sitt drogberoende på en exklusiv portugisisk rehabklinik, enligt lokal press.
Frontmannen i Babyshambles arresterades misstänkt för droginnehav i London i lördags morse (18 november) - efter att ha setts köra bil oansvarigt med några vänner.
Portugisiska tidningen 24Horas hävdar att 27-åringen kommer att få ett implantat inopererat i magen på en klinik i Lissabon, för att avhjälpa heroinberoendet.

Doherty, som dejtar supermodellen Kate Moss, blev släppt mot borgen medan polisen analyserar de funna substanserna, men ska besöka Londons polisstation Bethnal Green nästa månad. Han ska upp i rätten 6 december för en annan drogrelaterad incident.

Alltså: Pete är på kliniken i Portugal igen, så han är en väldigt non-likely lad när det gäller spelningen just nu.


Pete med oemotståndligt
söte sonen Astile, som
han har tillsammans med
Lisa Moorish.

BILDKÄLLA: Expressen

Andra bloggar om: , , , , ,

Jake Weber

Idag när jag kollade på "Medium" kom jag på att han som spelar Patricia Arquettes man i serien faktiskt är en riktig heting! Jake Weber heter han visst, och jag måste lägga upp lite bilder till allmän njutning såklart (däremot verkar han ha samma min på varenda bild man ser av honom):

105233-140



Andra bloggar om:  , , ,

Skärp!

Kom på att jag helt glömt bort att posta bilder på mina nya fina skärp som jag köpte på Tradera för ett bra tag sen. Dom är helt fabulous!!!

105233-137105233-136

Andra bloggar om:
, , , ,

Skilsmässor och andra breakups i kändisvärlden 2006

Ännu ett år har snart gått, och som vanligt är det sjukt många som skilt sig i kändiskretsarna. Årets värsta skilsmässa är såklart Ryan Phillippe och Reese Witherspoons - ett äktenskap som man faktiskt trodde på:

105233-135
Äktenskapet varade i hela 7 år (!) och resulterade i barnen Ava, 7, och Deacon, 3.
Det har ännu inte ryktats om några nya flörtar för någon av parterna.

F.d. Miss USA, Shanna Moakler, och Blink-182:s trummis Travis Barkers skilsmässa var riktigt nasty, och båda har kastat skit på varandra i sina respektive bloggar på
MySpace. Shanna gick längst och hade ett s.k. "Divorce Party", för att fira skilsmässan. Travis tröstade sig med att bli hk (hångelkompis) med Paris Hilton. Parets äktenskap, som har kunnat följas i reality-såpan "Meet the Barkers", varade i knappt 2 år, och de fick sonen Landon, 2, och dottern Alabama, 7 månader, tillsammans..

105233-134

Priset för årets bästa skilsmässa går inte helt oväntat till Britney Spears och supertönten Fed-Ex. Brittan tog till slut sitt förnuft till fånga, och lämnade in skilsmässohandlingarna i början av november. Äntligen fri från parasiten! Paret har två söner: Sean "Tater Tot" Preston, 1 år, och Jayden "Sutton Pierce" James som föddes 12 september i år. Äktenskapet varade i 2 år.

105233-133

Ännu ett dokusåpa-äktenskap som sprack (det tredje hittills!!!) var Carmen Electra och Dave Navarros. Baywatch-bruden och Jane's Addiction-rockaren visade upp sitt förhållande i MTV-serien "'Til Death Do Us Part: Carmen & Dave", men det blev inte döden som skilde dem åt trots allt. Paret var faktiskt bara gifta i knappt 3 år, och fick inga barn. Det har gått heta rykten om att Dave Navarro dejtar porrstjärnan Jenna Jameson, och man har spekulerat i om Carmen har något ihop med Hollywoodstjärnan Jamie Foxx.

105233-132

En av de läskigaste skilsmässorna på länge måste vara den mellan Paul McCartney och Heather "one-legged bitch" Mills. Heather anklagar ex-Beatlen för att ha misshandlat och förnedrat henne under hela äktenskapet. Yeah right. Hoppas hon förlorar andra benet också.

105233-131
Mills och McCartney var gifta i 4 år, och fick dottern Beatrice, 3, tillsammans.

En annan skilsmässa som nog förvånade många var Kate Hudson och Chris Robinsons, som klarade av att vara gifta i dryga 6 år. Skådis-Kate och Black Crowes-sångaren (som med åren börjat förvandlas till John Lennon) har 2-årige sonen Ryder tillsammans, och verkar fortfarande vara vänner vilket ju är skönt för ungen. Kate Hudson dejtar i skrivande stund örnnäsan Owen Wilson.

105233-130

David "The Hoff" Hasselhoff verkar helt ha spårat ur efter skilsmässan från frugan Pamela Bach. Paret var gifta i 16 år, och har döttrarna Taylor Ann, 16, och Hayley Amber, 13. Baywatchbruttan Pamela anklagar nu Mitch, förlåt, David för både fysisk och psykisk misshandel, och blir själv anklagad för drogmissbruk. Ajajaj...

105233-129

Att Whitney Houston och Bobby Browns äktenskap hållit såhär länge är ett rent mirakel. Alla vet ju hur paret har knarkat och haft sig, och det har talats om Whitneys sexorgier med andra kvinnor. Men nu har Whitney iallafall ansökt om skilsmässa. De ökända artisterna har varit gifta i 14 år och har en 13-årig dotter, Bobbi Kristina.

105233-128

F.d. "Melrose Place"-stjärnan Heather Locklear och Bon Jovi-medlemmen Richie Sambora skilde sig tidigare i år, och båda två har redan träffat nya. Richie Sambora gick och hade motellsex med Heathers dåvarande bästis Denise Richards (som nyligen skilt sig från wifebeater Charlie Sheen), medan Heather gick från lönnfet till lönnfet och nöjde sig med David Spade från "Just Shoot Me". Paret var gifta i 11 år och har en dotter, Ava Elizabeth, 11, tillsammans.

105233-127

Ett annat långkörarpar som gått och skilt sig är "Melrose Place"-stjärnorna Josie Bissett (som för övrigt inte åldrats en dag) och Rob Estes, som höll ihop i över 13 år. De fick 2 barn, Mason, 6, och Maya, 3.

105233-126

Bland de ogifta paren som gått skilda vägar har vi Orlando Bloom och Kate Bosworth. Orlando sägs nu dejta Penelope Cruz, se nedan, och Kate verkar ha gått ner rejält i vikt efter brejket. De var ihop i över 2 år.

105233-125

Sagoparet från "Gilmore Girls", Alexis Bledel och Milo Ventimiglia, har gjort slut efter 3 och ett halvt års förhållande. Det verkar således inte fungera att hålla låg profil på förhållandet - är man känd så är det kört.

105233-124

Penelope Cruz och Matthew McConaughey - ett riktigt snyggopar - fick nog av varandra i juni i år, efter bara nåt års dejtande. Nu är Matthew ungkarl igen och slösar inte bort mycket av sin tid på att vara nykter och avhållsam. Penny misströstar nog inte eftersom hon ju lyckats fånga ungtuppen Orlando.

105233-123

Nicky Hilton och tre äpplen höge Kevin Connolly, som kan ses i tv-serien "Entourage" har också "kallat det slut". De hade ett av/på-förhållande i 2 år. Jag misstänker att Kevin fick smak för alla groupisar efter att han blivit känd. Gäsp.

105233-122

Sist men inte minst har vi on-again/off-again-paren, de som man ju egentligen bara inte ORKAR bry sig om längre. Vaughniston är nog off i skrivande stund, men jag vågar inte satsa några pengar på det.

105233-121

Pete Doherty och Kate Moss är on, men frågan är hur länge till? Pete arresterades nämligen igen i lördags, första gången efter avvänjningen. Han hade crack i bilen. Jag trodde verkligen att det var över den här gången men icke. Fan, Petey. Han släpptes dock, till ingens förvåning, mot borgen.

105233-120

Paris Hilton och greken Stavros Niarchos verkar vara on-again, de sågs nämligen lämna ett uteställe tillsammans häromdan. Fast vem orkar bryr sig? Jag?

105233-119

Gullepluttarna Skeleton Richie och DJ A.M. är off såvitt jag vet, men verkar hänga som kompisar.
 
105233-118

Ursnygge men odräglige Jude Law och Sienna "Shitsburgh" Miller har tryckt in off-knappen igen. Suck. Att dom bara orkar. Vi får se hur länge dom kan hålla tassarna från varandra den här gången.

105233-117

Sist och faktiskt minst, åtminstone när det gäller intresseingivande, är Michael Bolton och "Desperate Housewives"-tjejan Nicolette Sheridan. De var ju off för ett tag sen, men sedan hörde jag ett rykte om att de var on-again, så vem vet? Micke är däremot inte mycket att hänga i julgranen.

105233-116

That's all folks, för det här året. Fast det är ju en månad kvar, så det kan säkert hända en hel del.

Andra bloggar om: , ,

Vill ha i julklapp av min karl!

Åh, det här är helt galet! I nya numret av Cosmopolitan såg jag ett armband från Pilgrim ur kollektionen Kitsch Devotion, och kollade upp det på nätet. Har nu förälskat mig i halsbandet från samma kollektion. Kolla in berlocken med renarna, helt gorgeous!!! (OBS! Tips till Björn!)

105233-114
Andra bloggar om: , , , ,

Hetaste nya paren 2006

TMZ.com presenterade idag de hetaste nya "hook-upsen" 2006. Bland paren fanns följande:

Pamela Anderson + Kid Rock
105233-107

Lindsay Lohan + Harry Morton
105233-108

Jessica Simpson + John Mayer
105233-109

Lance Bass + Reichen Lehmkuhl
105233-110

Nick Lachey + Vanessa Minnillo
105233-111

Dave Navarro + Jenna Jameson (!)
105233-112

och så självklart... Paris Hilton + Travis Barker
105233-113

Kommande inlägg: Årets splitups 2006

Okej, nu är jag officiellt avtänd i åtminstone ett par dagar.

Titta på bilden - need I say more? Det finns nog inget mer avtändande än långa fingernaglar på killar, och dessutom smutsiga! Plus lillfingret som spretar ut, ni som sett filmen Birdcage fattar nog vad jag menar. Köp en nagelsax Petey-poo!

105233-106

BILDKÄLLA: Dlisted

Helan och halvan?

Det är sjukt, men titta på den här bilden - Paris ser ju ut som en jätte jämfört med Nicole. Och Skeletor Richies skor - snacka om styltor! Det känns som om man bara behöver peta i knävecken för att hon ska falla ihop... Läskigt. Dessutom ser det ut som om hon använt en gammal tröja från 1992 som klänning. Enough bitching, Parasite Hiltons klänning är iallafall godkänd.

105233-105

BILDKÄLLA:
Dlisted

Britneys smartaste drag

Efter två år och en månads äktenskap skiljer sig Britney och Kevin Federline aka K-Fed aka Fed-Ex. Britney ansökte om skilsmässa i Los Angeles högsta domstol igår p.g.a. "oförenliga meningsskiljaktigheter". Hon begär full vårdnad över barnen Sean Preston, 1år , och Jayden James, 2 månader, men går med på att Kevin får besöka dem då och då, skriver CNN.

Jag kan bara säga: Härligt Brittan, du förtjänar nåt mycket bättre! Skönt att hon dumpat parasiten. Hon kanske bara använde K-Fed i avlingssyfte, som Madonna gjorde med Carlos Leon när hon skaffade Lourdes? Nej, inte speciellt troligt, med tanke på K-Feds utseendemässiga och invärtes egenskaper. Hursomhelst, ett härligt slut på historien.

105233-103

Britney Spears skiljer sig!

Britney ansökte om skilsmässa idag! Äntligen... Mer info kommer imorgon...

Lipstick obsession

Trots att jag verkligen inte behöver fler läppstift och läppglanser så har jag iallafall fyndat dessa två diamanter:

Jessica Simpsons Dessert Treats Deliciously Kissable Plumping Lip Candy i smaken Bubble Gum för 39:- (normalpris i butik 149:-)!!! Det smakar faktiskt gott!

105233-100

Idag köpte jag Maybellines Forever Sunlight Lipstick i färgen 607 Snow Perle Mauve Starlight på Boutique Eden för endast 29:- (normalpris 89:-)! Rekommenderas för övrigt av
Aftonbladet om man vill se ut som Vickan Silvstedt. ;)

105233-101105233-102

Mina nya stövlar!

Åh, har äntligen köpt mina älskade drömstövlar. De fanns på Din Sko - sista paret i storlek 39. Dom är dock inte röda, utan bruna (mycket snyggare, och mer praktiskt):

105233-97

Skulle inte tacka nej till något av dessa par heller:

105233-99105233-98

Benlös kärring

Okej, det skulle varit under bältet om det inte var för att den här kärringen anklagar Paul McCartney för misshandel. Pffft... As if liksom.

105233-96

Heather Mills har berättat att Paul vägrade låta henne ha sin potta vid sängen, så att hon fick krypa till toaletten om nätterna. När Kate Moss, som är bästis med Paul McCartneys designerdotter Stella (och ihop med en av världens hetaste karlar), fick höra det här kläckte hon ett av årets citat:

"Kate reassured Stella that she knew Heather was a liar because she had seen her hopping around," a 'friend of Kate's' tells the paper. "She said she was ‘jumping around like a f****** gazelle’ and is prepared to swear to it, in court if necessary."

KÄLLA:
Star Trip

TV-tips

Idag börjar tv-serien "Supernatural" i SVT1. En ganska spännande serie för oss som gillar spooky stuff. Jared Padalecki som spelade Dean i "Gilmore Girls" spelar en av huvudrollerna, och serien handlar om två bröder som åker runt i USA och dödar spöken. Jag har redan sett de 12 första avsnitten på datan, och rekommenderar att ni kollar in den!

105233-95