Knark, knark, knark...

Pete Doherty's at it again. Kolla in videon om ni ens orkar bry er:



Kate, det är lönlöst. Dumpa honom NU!

(BILDKÄLLA: Aftonbladet)

Andra bloggar om: , ,

Det var inte alltid bättre förr...

Beckhams under en period då de uppenbarligen var en aning förvirrade...

105233-243

105233-244

Andra bloggar om:
, ,

Skinny valley of the dolls

Eek, hade ingen aning om att Hilary Duff hade sett så frisk ut! Men bantningshysterin drabbade tyvärr även henne...

Innan bantning:

105233-241

Efter bantning:

105233-242

Lugnt sötare när hon var "rundare". Vad tycker ni?

Andra bloggar om:
, ,

Kändisar, haha!

I torsdags kväll var jag och Malin på förvernissage på Liljevalchs med gratis öl och sojakorv, inför vårsalongen. Jag ser Henrik Schyffert och hans fru Bea Uusma (som för övrigt ställer ut där) och smygpaparazzar Schyffert bakifrån. Döm om min förvåning när denne senare kommer fram och vill fota oss med sin mobil (observera att han inte märkt av min paparazzoimpuls). "Det ser så roligt ut när ni tittar snett." Bilden finns nu att beskåda på Henriks blogg.



Jag mötte Lassie 2: Vi såg Lena Ph på Centralstationen.

Andra bloggar om: , ,

Skönheten och odjuret del 1

Eva Longoria - med och utan make-up och photoshop:

105233-239
105233-240

Andra bloggar om:
, ,

Anledningen till att X-tina bytte stil

Hon såg den här postern:

http://www.lookalikes-susanscott.co.uk/Images%20june%2004/Christina%20Aguilera%20-%20Jenni.jpg

Andra bloggar om:
, ,

You stole my dress!

Det är alltid lika roligt när kvinnliga kändisar dyker upp i likadana klänningar som någon annan tidigare fotats i. Det här tog priset iallafall: på Kennedy Center Honors 6 december förra året anlände tre kvinnor i samma klänning av Oscar de la Renta, däribland presidenthustrun Laura Bush. Snacka om pinsamt! Senare hade dock Laura Bush klätt om till en annan, fulare klänning.



Ett annat roligt exempel är klänningen Reese Witherspoon bar till Golden Globes 2006. Hon hade fått höra att det var en riktigt vintage Chanelklänning, men fick senare reda på att Kirsten Dunst bar samma klänning på galan endast 3 år tidigare! Så mycket för vintage...



På årets Golden Globes bar Jessica Biel en urläcker klänning av Valentino. Tyvärr uppdagades det att Hilary Swank hade på sig en likadan klänning under Vanity Fairs Oscarsparty 2004. Jessica tyckte emellertid inte att det var så farligt eftersom hon diggar Hilarys stil.



Okej, det pinsammaste, och dessutom största, misstaget måste ju vara att ha samma klänning som sin syster. Åtminstone när man vet att man kommer bli synad i sömmarna av varenda journalist och skvallerbloggare. Hiltonsystrarna begick detta fashion faux pas förra året, men trots att Nicky var först så tycker jag att Paris bär upp klänningen mycket bättre.



Under sin fight-period fotograferades Paris och Nicole Richie på varsitt håll i modesammanhang iklädda samma Roberto Cavalli-klänning. Livet är bra ironiskt. Nicole passar bättre i klänningen med tanke på 50-talslooken.



På nyårsafton glammade både Fergie och Hilary Duff runt i samma klänning, men på olika håll. Hmm, Fergie får klänningen att se ut som en tanttrasa från 80-talet.



Skotskrutigt är ju det nya svarta, och det är en grym klänning från Vivienne Westwood som Gwen Stefani och Patricia Arquette valt. Gwen bar sin redan på Billboardgalan 2004, medan Patricia inte hade upptäkt klänningen förrän i oktober 2006. Tyvärr, Patricia, hur mycket jag än älskar dig så gör inte klänningen dina boobisar rättvisa...



Det är extra kul när man får se en klänning bäras av två människor med helt olika stil. Victoria Beckham har här valt en klänning som faktiskt designats av Milla Jovovich (nere t.h.), men jag måste säga att Milla klär bäst i sin egen dress.



Andra bloggar om: , , ,

Min klippbok del 3

Åh, jag har hittat det perfekta för mina naglar, som tenderar att vara lite ojämna: Creative Nail Design Ridge Out, ett baslack som jämnar ut alla skåror och ojämnheter i nageln innan man applicerar det riktiga nagellacket. Hoppas att det funkar! Det finns att köpa på Nails Body & Beauty och kostar 125:-, gratis frakt. Ska beställa så fort jag får lön! Om det är någon som provat den här produkten är jag verkligen nyfiken på om den fungerar, så berätta!

Creative Ridge Out 15ml

Andra bloggar om: , , ,

Pete Doherty är på väg upp

Mina favorit-Shambles har fått världens erbjudande!:

"Pete Doherty's band Babyshambles har rott iland ett långtidskontrakt med skivbolaget Parlophone efter succén med EP:n 'The Blinding' förra året.

Bossarna för det brittiska skivbolaget, som värvade The Beatles 1962, avfärdade rapporter om ett flerskivskontrakt förra året - men de två parterna skrev slutligen kontrakt tidigare i veckan.

Ett uttalande från Babyshambles lyder: 'Både ledningen och bandet är exalterade över att ha skrivit kontrakt och ser fram emot ett långt, fruktsamt och kreativt förhållande med Parlophone.'

Parlophones verkställande direktör Miles Leonard säger: 'Vi är oerhört tillfredställda över att få välkomna ett så lysande och talangfullt band till Parlophones etikett.'

'Babyshambles har med all rätt ett stort rykte om sig att producera den mest spännande musiken idag, och i Pete Doherty har de en av de bästa låtskrivarna för sin generation.'

'Parlophone har en lång historia av arbete med de bästa brittiska banden, från Radiohead till Blur till Coldplay, och vi tror att Babyshambles kan bibehålla den här traditionen.'"

Härligt med pampar som förstår ett bands storhet och originalitet, och speciellt Pete Dohertys genialitet. Vi får bara hoppas att turen håller i sig.

105233-238

Andra bloggar om: , ,

Paris plastikproblem

Vill man vara fin får man lida pin, vilket Paris Hilton verkar få erfara:

"Hotellarvtagerskan Paris Hilton har enligt rapporter besökt en plastikkirurg i Los Angeles tidigare i veckan i ett försök att fixa sitt 'hängande' vänstra ögonlock.

25-åringen fick troligen en muskelskada i sitt vänstra öga efter en hafsig ögonlocksoperation för sex år sedan, och skadan har enligt rapporter förvärrats av hennes förkärlek till blåtonade kontaktlinser som hon bär i sina naturligt bruna ögon.

En källa berättar för PageSix.com: '(Hennes ögon) har blivit uttorkade den senaste tiden. Hon ignorerar läkarnas order att inte bära sina tonade linser.'

Hilton's representant Elliott Mintz förnekar dock ryktena, och insisterar: 'Såvitt jag vet har Paris aldrig genomgått någon form av skönhetsoperation och har aldrig nämnt några medicinska förfaranden som har med hennes ögon att göra.'"

Nu har vi iallafall fått svaret på varför Paris alltid ser trött ut på bild. Fast det kan ju ha att göra med det vilda festandet också.

http://images.ientrymail.com/webpronews/parishilton.gif

Andra bloggar om: ,

Lindsay Lohan på rehab

Tydligen har det inte gått så bra med Lindsay Lohans 10-stegsprogram. Igår meddelade hon följande:

"Jag har fattat det förebyggande beslutet att ta hand om min personliga hälsa. Jag uppskattar era lyckönskningar och ber er under tiden att respektera mitt privatliv."

Jaha, det var ganska snopet. Hon har ju bara visat sig med Red Bull i handen, men den kanske var spetsad, vad vet jag?



Andra bloggar om: , ,

Jag i vimlet

Råkade bli fotad på V-dala nations härliga klubb Velvet för någon månad sedan. Jag lät mig villigt bli förevigad eftersom jag hade en ovanlig bra outfit - min kille Björns trekvartsärmsskjorta från Ebay, hans svarta slips och svart pennkjol. Och så självklart den underbara guldväskan som mamma köpt i Thailand. Jag fick helt enkelt låtsas att jag kände tjejerna bredvid, hihi.



Andra bloggar om: , , , ,

"Marnie" mamma till Melanie Griffith!

Okej, det här är ingen nyhet för många, men jag hade verkligen ingen aning om att Tippi Hedren, Alfred Hitchcocks "object of affection", är Melanie Griffiths morsa! Det var när jag läste reportaget "Möt Hollywoods plastmammor" på Aftonbladet som jag upptäckte det. Tippi Hedren, född 1930, spelar huvudrollerna i Hitchcocks underbara filmer "Fåglarna" och "Marnie", och är en av de vackraste kvinnorna som existerat. Ledsamt bara att hon fortfarande vill se ut som hon gjorde på 60-talet.

Tippi och Melanie var faktiskt VÄLDIGT lika under sina glansdagar:

105233-231

Tyvärr är de fortfarande lika:

105233-232

Synd på så rara ärtor... För er som missat "Fåglarna" och "Marnie", se dem! Tippi Hedren har sjukt snygga kläder i båda filmerna, och hennes skådespeleri är one-of-a-kind.



BILDKÄLLA: Introducing 'Tippi' Hedren

Andra bloggar om: , , , , , ,

Är Angelina en svartsjuk bitch?

Angelina Jolie och Brad Pitt besökte Golden Globe-galan igår. Det är inte ofta man ser turturduvorna vänslas på bilder, men visst ser det ut som om Angelina tänker: "Hands off, girls, he's mine!" Hmm, är världens sexigaste plutmun verkligen rädd att bli brädad? Brad hade däremot en mer avslappnad approach.

105233-230

BILDKÄLLA:
Aftonbladet

Jag har placerat min blogg i Uppsala på bloggkartan.se

Andra bloggar om: , , ,

Please, Luke, please please please...



Det här är min drömmugg... Suck.
Hade nästan glömt hur mycket jag älskar Gilmore Girls, och hur man inte kan se ett avsnitt utan att behöva pausa för att brygga en svart kopp kaffe. Men nu minns jag. Ack, vilka tider.

Muggen ovanför fanns ett tag att köpa på
Ebay, but no more... Jag får väl hålla utkik, fast risken är att om man fraktar en kaffemugg från USA så går den i bitar.



Lorelai: Please, Luke. Please, please, please.
Luke: How many cups have you had this morning?
Lorelai: None.
Luke: Plus...
Lorelai: Five, but yours is better.
Luke: You have a problem.
Lorelai: Yes, I do.
Luke pours her coffee.
Luke: Junkie.
Lorelai: Angel. You've got wings, baby.

Andra bloggar om: , ,

Plastikdoktor varnar Brittan

Britney ligger illa till om hon inte gör något åt sitt leverne:

"Robert Rey, topplastikkirurg i Beverly Hills, har uppmanat Britney Spears att ta bättre hand om sig själv efter att ha hävdat att chockerande nya bilder av popstjärnan talar för att hon åldrats 15 år på bara två.

Kirurgen, som har huvudrollen i den amerikanska realitysåpan 'Dr 90210', överväldigades av nya foton på Spears som i början av januari fick USA:s största dagstidningar att ställa frågan: 'Är detta verkligen Britney?'

Och han trädde fram på nyhetsshowen 'The Insider' den 5 januari för att dissa den partyälskande singelmamman Britneys bleka och åldrade 'nya look'.

Efter att ha jämfört det nya partyfotot med en bild tagen av popprinsessan för två år sedan sa Rey: 'Hon är svullen under ögonen och kvaliteten på hennes hår har förändrats. Man kan till och med se några rynkor.'

'Man ser att hon kan ha åldrats 10 till 15 år mer."

Stackars Brittan... Men är det verkligen så konstigt? Bara tanken på att leva med en karl som K-Fed gör ju att man får rynkor.

105233-229

Andra bloggar om: , ,

Veckans låt

Mitt kära Babyshambles har kommit med en ny låt, som är grymt bra! Gammal hederlig rock'n'roll! Videon är dessutom jäkligt cool. Kolla in och förgyll dagen innan du går på fest! (Pete är sjukt snygg med ögonbindel)



Andra bloggar om:
, ,

Filmisar!

Mitt nya projekt är att samla på "filmstjärnor". Ni vet, sådana där gamla bilder som ens föräldrar hade. Min kille Björn fyller år idag, och han fick 2 filmisar av mig, Audrey Hepburn och James Stewart m.fl. Sjukt snygga och inhandlade på Tradera för en billig penning:



Jimmy Stewart är nämligen hans nya idol (kan man klandra honom?). Har inte bestämt vilka kändisar jag själv vill samla på, men Donna Reed är en ny favorit:

105233-228

Hon är med i bl.a. "It's a Wonderful Life" (mot Jimmy Stewart) och "Härifrån till evigheten" (mot Montgomery Clift). Vacker som ingen annan.

Det bästa med "filmstjärnorna" är att det finns så otroligt många olika bilder av en och samma skådis. Dessutom är det ju bara sååå retro.

Andra bloggar om: , , , , ,

Min klippbok del 2

Ett läppbalsam med smak och i världens finaste förpackning finns att köpa på kissfix för bara $4! Åh, vad jag vill ha! Dessutom har varje smak en egen pinuppa på asken... Suck.


Andra bloggar om: , , , , ,

TV-tips: The Line of Beauty

20 minuter kvar till andra delen av tre sänds av den brittiska BBC-serien "The Line of Beauty". Såg första delen igår, och den var grym! Älskar brittiska miniserier, och speciellt med lite "gay interest".

Så här skriver
SVT om serien:

80-talets swinging London

Denna hyllade brittiska mini-serie utspelar sig under fyra år i mitten av 80-talet. Thatcherkulten bland de konservativa är på väg att nå sin kulmen samtidigt som AIDS börjar skörda fler och fler offer.

Nick Guest har precis avslutat sina studier vid Oxford och blir inbjuden att bo hos sin vän Toby Fedden och hans familj i Notting Hill över sommaren. Tobys far Gerald är nybliven konservativ MP och familjen rör sig vant bland aristokratiska och politiska högdjur.

Här träffar Nick Tobys karismatiska men destruktiva syster Catherine som ger Nick det stöd han behöver för att leva ut som homosexuell man.

Nick blir förtrollad av att röra sig bland makthavare och miljonärer, och av det ljuva livet han får prova på genom familjen Fedden och deras vänner. Men även om det livet till ytan verkar vara perfekt så finns det även här sprickor i den glänsande fasaden. Sprickor som går djupt och som kommer att påverka och förändra Nicks liv totalt.

Serien är baserad på romanen The Line of Beauty av Alan Hollinghurst som belönades med det mycket prestigefyllda Booker-priset 2004.

BÄNKA ER NU!!! SVT1 kl. 21.00. Sista delen går imorgon samma tid.

105233-226



Andra bloggar om: , ,


Min klippbok del 1

Jag har startat en ny serie med inlägg, som ni ser av rubriken. Här tänker jag posta saker som jag har inklistrade i min klippbok, och som jag alltså vill ha/tänker köpa/inspireras av.

♥KLIPPBOKEN♥:



Makeupkedjan Sephora har skapat världens smartaste sak att ha i handväskan! Ett kombinerat mobilsmycke/läppglans! Kan ni tänka er något bättre? Inte jag iallafall. Mina läppglans försvinner alltid i väskan, så det här är verkligen perfekt! Kostar c:a $9.

Produkten heter Effet 3D Mobile High Shine Lip Gloss Cell Charm Accessory. Träna in det nu så får ni läxa sen!

105233-224


Andra bloggar om: , , , , ,

Veckans låt

Inte på partyhumör, trots att det är fredag? Kolla/lyssna på norska mespopparna Kings of Conveniences feelgood-låt "I'd Rather Dance With You" nu!!! Erlend Øye är kung både på sång och dans.



Andra bloggar om:
, , ,

Mellandagsrea

Tog en kort tur in på Gina Tricot för att kolla in mellandagsrean, och fyndade en ursnygg top med hundtandsmönster för ynka 64,50 kr:



Provade en hundtandsmönstrad vit klänning, som verkligen var gorgeous, men den satt inte perfekt, och skärpet störde mig lite. Fanken, den reades ut för 174,50:

105233-222

Var även inne på MQ, där det var 30-70% rea på massor av kläder, men jag blev faktiskt besviken. Det enda jag hittade som jag vill ha var ett par skotskrutiga shorts i svart-vitt-grått från Zoul för 199:-. Tyvärr ville inte min plånbok att jag skulle köpa dem.

När jag sedan kom hem och tittade i brevlådan såg jag att boken jag beställde i julas, "Hooking Up: You'll Never Make Love in This Town Again Again" skriven av fyra prostituerade i Hollywood, hade kommit. Hade nästan glömt bort den! Sjukt roligt! Ska bli spännande att läsa om Brad Pitts sexuella förmågor, hehe...

105233-221

Andra bloggar om: , , , , , ,

Nyårsglam!

Såhär snygga var jag och Malin på nyårsafton! (Tyvärr fick jag ingen helbild på mig själv utan jacka.) Checka in mina leopardtights och nya boots från Din Sko, 280:-.
Malins klänning fyndades på Tradera för ynka 100:-!!!



Andra bloggar om: , ,

Skönhetstips del 2

Okej, nu fortsätter mina skönhetstips!

• Min absoluta favorit bland läppglans, som jag alltid återkommer till, är
Maybellines Water Shine Liquid Diamonds i nyansen "Strawberry Carats". Den fuktar läpparna och glittret sitter kvar längre än på andra läppglans jag testat. Kostar c:a 85 kr (men kan ibland hittas på rea).

105233-211

Hudkrämer har alltid varit ett problem för mig som har blandhy. Jag har fortfarande inte övergivit min favorit sen många år, som verkligen är ett budgetalternativ, ACO Moisturising Face Gel (kostar drygt 40 kr på Apoteket). Krämen är superbra, oparfymerad och verkligen dryg, innehåller inget fett men återfuktar ändå sjukt bra.

105233-214

Ibland vill jag dock lyxa till det lite, och då brukar jag köpa hudkrämen Happyderm från L'Oréal, som doftar helt underbart, och dessutom återfuktar huden utan att den blir fet. Fin förpackning har den också, och den är faktiskt inte speciellt dyr heller, c:a 80 kr. Mumma!

105233-206

• Nu har jag presenterat mina älsklingsprodukter, så nu blir det lite andra tips.
Ni vet hur lätt det är att man river sönder sina nylonstrumpbyxor när man ska dra upp dem efter att ha varit i "damrummet", man kanske dessutom är på fest och har bråttom ut. Det är svårt att få ett bra grepp i nylontyget, och det blir ofta så att naglarna river upp maskor.
Men hav förtröstan! Jag har uppfunnit ett superbra knep: fukta fingertopparna med tungan/vattenkranen, sedan är det hur enkelt som helst att få grepp om tightsen! Det var längesen det gick maskor på mina strumpbyxor sen jag kom på det här knepet.

105233-212

• Något som alltid hjälper mig att vara självsäker, modemedveten och glammig är att läsa så kallad "chick lit". Varje bok (förutsatt att de är bra, såklart) är som en säsong av "Sex and the City", och hur sunkig jag än känner mig när jag börjar läsa, så får de mig alltid superpeppad och sugen på att glida runt och känna mig het. Dessutom handlar böckerna oftast om karriärkvinnor, vilket ger ytterligare inspiration till att bli det man vill. Pocketböcker är billiga också! Mina favoritförfattare inom genren är Marian Keyes (älskar alla hennes böcker) och Imogen Edwards-Jones (författaren som ligger bakom den underbara brittiska tv-serien "Hotel Babylon" och har skrivit min favoritbok "Shagpile"), men jag kan tipsa om hur många bra chicklit-böcker som helst:

Det finns hur många chicklit-författare som helst jag skulle vilja utforska, men några som verkar extra intressanta är Jane Green, Wendy Holden, Lisa Jewell, Sophie Kinsella, Adele Parks, Isabel Wolff, Laura Caldwell, Valerie Frankel och Sarah Mlynowski.

105233-210 105233-209 105233-207

• När jag vill känna mig extra glamourös och självsäker drar jag på mig ett par högklackade. Ni som är rädda för att gå i höga klackar - öva hemma med mindre klackar och öka successivt till den höjd ni vill ha, det är inte så svårt som det ser ut, och det är värt det! Det är ju dessutom sååååå läckert...

105233-208

• När det gäller ögonmakeup kan det vara svårt att hitta inspiration till hur man ska lägga ögonskuggan, så jag brukar klippa ut snygga sminkningar ur modetidningar och spara till det rätta tillfället. Det är mycket lättare när man har en bild att utgå ifrån!

105233-213

• Mitt sista och bästa tips är att klippa ut allt som inspirerar en ur modetidningar och klistra in i en bok, för att sedan skaffa det när man har råd/stöter på det i affärer. Min bok innehåller kläder, skor, väskor, accessoarer, böcker och lite annat smått och gott. Skriv alltid upp under bilden vilket klädmärke/sminkmärke etc. det är, så blir det lätt att söka upp på exempelvis Tradera (där man verkligen kan fynda!!!). Man kan också ofta hitta kläder i vanliga butiker som liknar de kändisar har på sig.

Här är några bilder på hur min klippbok ser ut:



Phew, det var allt jag kunde komma på för tillfället. Hoppas att det finns något som kan vara till hjälp för någon fashionista därute!

Tack till Deeana, som fick mig att ta itu med inlägget!

Andra bloggar om: , , , , , , ,

Whoops... tänk efter innan du hånglar upp vem som helst!

Live Science presenterade igår nya forskningsrön: herpes kan orsaka Alzheimers!

"Ny forskning understödjer den växande oron över att herpes spelar en roll i utvecklingen av Alzheimers sjukdom, den vanligaste formen av demens.

Det senaste arbetet, presenterat idag, visar ett samband mellan en gen och herpes simplex 1, eller HSV. /.../ HSV är den typen av herpes som orsakar förkylningsblåsor runt munnen. /.../ HSV är en kronisk infektion som bor i människor under hela livet och blossar upp periodvis. Viruset är vanligtvis latent, inlåst i celler, men då och då kan stress, utmattning, viss mat och till och med solljus sätta viruset i en aktiv fas som skadar celler och orsakar förkylningsblåsor."

105233-205

Det ni! Bra läskigt tycker jag (som ju dessutom jobbar med demenssjuka människor). Konstigt egentligen att forskarna inte har kommit på ett lypsyl eller dylikt som kan skydda herpes från att smitta vid kyssar.

(BILDKÄLLA)

Andra bloggar om: , , , ,

Skönhetstips

Jag har blivit utmanad av Deeana att skriva ner mina bästa skönhetstips. Kul! Jag hinner inte göra hela listan ikväll, så jag ger er bara ett smakprov.

Mitt första tips är hårprodukten Potion 9 från Sebastian. Det var min pojkvän som introducerade mig, och jag är helt hooked! Den fixar till "frizzigt" hår på momangen, och funkar dessutom som balsam (att ha i när håret är torrt), samt för styling av frisyrer, utan att det ser ut som om man har en massa grejer i håret.

Potion 9 kostar c:a 270 kr, men är oerhört drygt och räcker ungefär i 3 månader. Det är den enda stylingprodukten man behöver enligt mig, plus lite hårspray.
105233-204

Fler tips imorgon!

Andra bloggar om: , , , ,

Eller har de inte gift sig?

Ändrade uppgifter! Perez Hilton skriver att Kate och Pete inte alls gift sig:

Despite media reports that Cokate & Doperty wed in Thailand on New Years' day, Kate Moss' publicist issued a statement denying any talk of a wedding.

Says her rep: "Contrary to various entirely false media reports today, there has not been any kind of marriage ceremony in Thailand. She is on holiday."

This is so sad.

We were sooo looking forward to their subsequent divorce in two months!

Buhuuu, jag som helt hade vant mig vid tanken. Aja, det kan ju faktiskt vara så att ceremonin genomfördes men att talesmännen förnekar det p.g.a. snacket om att det var ogiltigt. Äh, vem vet...

Andra bloggar om: , , ,

Årets kortaste äktenskap...kanske?

Som alla förmodligen redan hört så gifte sig Pete Doherty och Kate Moss igår. The Sun skriver:

"Kate Moss och knarkaren Pete Doherty 'gifte' sig igår - i en bisarr buddhistist ceremoni på semester.
De älskande fick vatten skvätt över sina huvuden medan en thailändsk präst förklarade dem man och hustru.
Vänner och familj applåderade och hurrade - trots att nyårsdagens förening vid en villa med utsikt över en strand i Phuket INTE är lagligt bindande i England.

Det RIKTIGA bröllopet tippas äga rum den 18 januari. The Sun kan exklusivt avslöja att vänner till Kate, 32, har blivit ombedda att hålla detta datum öppet i sina kalendrar.

Under gårdagens traditionella thailändska ceremoni hade paret blommor draperade över sina axlar och knäppte sina händer till bön.
Kates mamma Linda reste till Phuket speciellt för den hemlighetsfulla ceremonin.
Det är oklart om Kates pappa Pete också var där.
Timmarna före bröllopet firade paret in det nya året på ett överdådigt hotellparty där hertiginnan av Wales (Fergie, min anm.) samt hennes döttrar Beatrice, 18, och Eugenie, 16, närvarade.

Kate - med håret uppsatt i en bulle - var barfota och klädd i en lågt skuren skimrande silverklänning.

Det är okänt om Fergie och flickorna gick på bröllopet. Personal vid det exklusiva hotellet Amanpuri hade tvingats svära på att hålla tyst om bröllopet av supermodellen Kate - och dussintals av extra säkerhetsvakter hade kallats in.

Rockaren Doherty, 27 - som dömts till två års villkorlig dom för drogbrott - hade tillåtits att åka till Thailand efter att ha informerat sin övervakare.

'Bröllopet' ägde rum kl. 13.30 lokal tid - 04.30 i England - i en praktfull villa där hyran är 4000 pund per natt.
Boende på hotellet sa att bröllopet varade i 30 minuter.
Efteråt firade paret tillsammans med sina gäster långt in på natten.

Igår bekräftade en kompis till Kate att hon hört av sig angående den 18 januari.
Vännen sa: 'Vi har alla blivit ombedda att hålla datumet fritt, men inte fått veta varför.'

Igår natt sa Kates talesman att han var oförmögen att kommentera. Dohertys talesman kunde inte nås."

Jag ger äktenskapet 6 månader - högst. Det blir spännande att se hur länge Kate pallar med Petes opålitlighet. En sak som ständigt förbryllar mig är att Pete verkar få göra precis vad han vill. Villkorligt straff för alla drogbrott han är skyldig till känns verkligen milt. Men kändisar kanske inte döms lika hårt i England. Konstigt, med tanke på hur konservativa engelsmännen är.



En annan stor nyhet är att Babyshambles kommer och spelar (okej, de är bokade, sen vet man ju aldrig...) på Peace & Love-festivalen i Borlänge 26-30 juni!!! Vilken dag är ännu oklart. Värt att åka dit om de kommer! Andra bra band som spelar är The Ark, The Plan. Hoppas man kan köpa endagsbiljett bara...

Hur länge ger ni PeKates äktenskap?

Andra bloggar om: , , , ,