FYI

Peder Fogstrand aka Tjockisbraten hängde på Café Opera igår. Kolla in hans nya Pride-halsduk!

image306

BILDKÄLLA:
SthlmsFinest.com

Andra bloggar om: , , ,

Pete crackar fortfarande

Pete Doherty har inte lyckats släppa taget om cracket, berättar han för New York Daily News:

"Trots sina löften till flickvännen och supermodellen Kate Moss om att besegra sitt kokainberoende, briljerar Babyshambles-rockaren uppenbart med sitt drogmissbruk.
I en intervju med dagstidningen New York Daily News säger Pete: 'Jag snubblar alltid tillbaka på det förr eller senare, även om det bara är en halvtimme om dagen.'
Den vilde rockaren rapporteras till och med ha tagit fram en crackpipa som han tände under intervjun.

Pete, 28, imponerade nyligen på en domare under en rättegång, som sa att stjärnan gjorde enorma framsteg.

Petes drogproblem har varit en ständig orsak till slitningarna mellan honom och catwalkskönheten Kate, 32 - som just nu befinner sig i Karibiska havet för ett modelluppdrag.
Efter att Pete drogs upp i rätten ännu en gång för drogrelaterade lagöverträdelser i december, ställde Kate ett ultimatum till sin bekymmersamme pojkvän: 'Mig eller drogerna'.
Paret har enligt rykten varit förlovade under en tid, men Kate vägrar att gifta sig medan han fortfarande knarkar.

Pete har tidigare erkänt att han en gång sålde sin kropp för att dämpa sitt drogbegär.
Han berättade: 'Jag skämdes inte, eftersom jag tänkte att de bara var ensamma gamla bögar. Och 20 pund är mycket pengar!'"

Haha, ja men det är väl en ännu större anledning att skämmas - att sälja sin kropp till avdankade snuskhumrar. Det måste ju verkligen kännas hoppfullt för Kate att hennes fästman går ut i tidningarna och berättar om sitt befintliga drogmissbruk. Jag undrar vad hon tycker om det. Det enda jag kan tänka om Kate är att hon är beroende av Pete som han av knarket, och han är en supernarcissist, som bara bryr sig om att föda sina egna begär.

Allt detta till trots så är han fortfarande ett musikalt geni och jävligt snygg.

image305

BILDKÄLLA: Dlisted


Andra bloggar om: , , ,

Pete och Kate jagar hus

Pete Doherty och Kate Moss sågs häromdagen leta hus i samma område som Gwyneth Paltrow och Chris Martin bor. Prisnivån på bostaden ligger runt 80 mille.

Det låter seriöst... Undrar däremot varför Pete var tvungen att bära Kate runt? Heroin legs?? Dessutom: Kates stövlar är sååå förra vintern. Skärpning!

image304

Skinny valley of the dolls

Porrstjärnan Jenna Jameson har blivit läskigt smal på sistone. Det verkar dessutom som om hon håller på att förvandlas till Posh Beckham. Creepy... Men kanske är det helt enkelt bara en ålderskris - rädsla för att bli brädad av någon yngre och fräschare.

Gamla, 'kurviga' Jenna:

image298



Nya skeletor-Jenna:

image301



BILDKÄLLA: Dlisted, Perez Hilton

Andra bloggar om: , , ,

Veckans heting

Michael C. Hall från "Six Feet Under" och superaktuella tv-serien "Dexter" (som ju tyvärr bara går på Canal+ än så länge, men jag har iallafall sett vartenda avsnitt!). Älskar hans mörka röst, och han är ju sjukt fin med den nya frissen+skäggstubb...

image290



Andra bloggar om: , , , ,

Mugshots

Här kommer några trevliga mugshots. Skratta gott!


Corey Young - greps med 5 kilo heroin i stjärten


Carly Mae Noble - sektledare


Ashley Lattin - utegångsförbud


Brendan Coughlin - förargelseväckande beteende


Chris Kemp - tidelag med igelkott


Daniel Gallagher - skjutsade på cykeln


Dorothy Densmore - hets mot folkgrupp


Eugene Carl Morgan - hade 11 svanar i en stuga på landet

Andra bloggar om:
, , ,

Petey-poo - where are you?

Det var längesen det hördes något nytt från Peter. Det måste väl ändå vara bra?

Men för att visa att jag inte glömt bort honom (trots vissa hårda ord) kommer en härlig bild på Pete och hans älskade Wolfman (som ju för övrigt gjort låten "For Lovers"):

image289

BILDKÄLLA:
Andrew Kendall

Andra bloggar om: ,

Nyheter på Gina Tricot

Var just inne på Gina Tricots hemsida och hittade sjukt mycket som jag vill ha. Det värsta är att det inte ens är dyrt! (förlåt att jag alltid - ALLTID - tjatar om priset på precis allt) Men nu när jag jobbar 100% i ett par månader ska det nog kunna lösa sig... (Tidigare har jag bara jobbat 50%)

Spana in de här skärpen bara!:

image283

image284

image285

image286

99:- styck, collect them all!!!

Dessutom hittade jag en ankarscarf och ett par fina knästrumpor:

image287 image288

Vänta bara tills jag får lön...

Andra bloggar om: , ,

Ett superfynd!

Gick förbi Vero Moda på Forum-gallerian för ett par veckor sedan, men var tvungen att backa tillbaka när jag såg den här:

image282
Jag som letat efter en snygg, hyfsat billig blus som denna i flera år... Och den kostade ynka 159,50! Dessutom var det inte ens på rean. Undrar om man kan köpa en till i en annan färg? Hmm...

Andra bloggar om:
, , ,

TV-tips: Dexter

"Dexter" är en sjukt bra och sjuk serie med Michael C. Hall i huvudrollen, ni vet han som spelar bögbrorsan i "Six Feet Under". Producerad av Showtime (HBO:s största konkurrenter), men tyvärr går den bara på Canal+ för tillfället, så man får hitta alternativa vägar.

Såhär beskriver
Canal+ serien:
"I sitt arbete som blodanalytiker hos Miami-polisen har Dexter Morgan sett till att mången våldsverkare kunnat gripas. Ingen vet att han i själva verket är en seriemördare och dödar grova brottslingar som undkommit rättvisan."

Själv tycker jag att det är en GRYM idé för en tv-serie, men har än så länge bara sett de två första avsnitten. Kommer dock absolut att se hela serien. Det är lite "American Psycho" över det hela, bortsett från att Dexter inte mördar hej vilt som Patrick Bateman, utan noga väljer sina offer och ser till att ha klara bevis för att de är skyldiga. Med andra ord så mördar han riktiga as, vilket ju iallafall är ballare än om han skulle mörda oskyldiga människor. Kolla in!!

Serien bygger ursprungligen på böckerna "Darkly Dreaming Dexter" och "Dearly Devoted Dexter" av Jeff Lindsay.

image281

image279

image280

Andra bloggar om: , , , , ,

Little brother Alfie är i trubbel

Enligt The Sun Online har supersöta Lily Allens omsjungna och ökända (?) lillebror Alfie hamnat i klistret:

"Popstjärnan Lily Allens bror arresterades igår (1 mars, min anm.) efter att deras mor ringt polisen och hävdat att han hade misshandlat henne.
Alison Owen sägs ha fått en mindre huvudskada under den påstådda attacken i familjens mångmiljonvilla i Islington, norra London.
Efter Alisons samtal arresterade polisen den 20-årige skådespelaren Alfie Allen misstänkt för misshandel. Han hölls häktad hela natten.
Dramat inträffade medan Lily var i Paris för att närvara vid ett modereportage tillsammans med designern Stella McCartney igår (1 mars, min anm.)

Lily och Alfie är Alisons barn tillsammans med skådespelaren Keith Allen (se bild).



De bor i det hus där den påstådda misshandeln ägde rum runt lunchtid.
En källa säger: 'Det var ett familjegräl som spårade ur. Något tjafs ledde till att Alison ringde polisen. Men nu tror jag att hon ångrar att hon ringde.'
En granne säger: 'Två polisbilar körde fram till huset med blåljusen på. Det var väldigt dramatiskt.'

Vänner till filmproducenten Alison säger att hon sannolikt kommer att dra tillbaka anmälan utan att ta det hela längre. Men polisen har en policy om att fullfölja undersökningen av familjemisshandel när den kärande har undanhållit bevis. Konstaplarna kan försöka få tag i mer bevis, t.ex. fotografier på Alisons sår, för att se om man har ett fall.

Häktningen inträffade bara ett par dagar före släppet av 21-åriga Lilys nya singel med dubbel A-sida, 'Shame For You/Alfie'. I låten som är döpt efter hennes bror gnäller hon om hur han röker för mycket marijuana.
Låttexten innehåller raden: 'My little brother's in his bedroom smoking weed. I tell him he should get up cos it's nearly half past three. He can't be bothered cos he's high on THC.'
En annan rad lyder: 'Get off your lazy arse, Alfie, please use your brain.'

Lily blev nyligen besviken då hon inte vann en enda Brit Award trots att hon hade 4 nomineringar.

Alfie gör just nu ett namn för sig själv i skådespelarvärlden med sin medverkan i filmen 'Atonement' tillsammans med Keira Knightley.

Lily berättade igår (1 mars, min anm.) för The Sun i ett samtal från Paris: 'Jag älskar min familj och önskar att jag kunnat vara där för att lugna ner situationen. Jag har pratat med mamma och Alfie och allt är bra nu.'"

105233-278
Lily, Alfie och mamma Allen (infälld). Bild från The Sun.

Andra bloggar om: , , , ,