You stole my dress!

Det är alltid lika roligt när kvinnliga kändisar dyker upp i likadana klänningar som någon annan tidigare fotats i. Det här tog priset iallafall: på Kennedy Center Honors 6 december förra året anlände tre kvinnor i samma klänning av Oscar de la Renta, däribland presidenthustrun Laura Bush. Snacka om pinsamt! Senare hade dock Laura Bush klätt om till en annan, fulare klänning.



Ett annat roligt exempel är klänningen Reese Witherspoon bar till Golden Globes 2006. Hon hade fått höra att det var en riktigt vintage Chanelklänning, men fick senare reda på att Kirsten Dunst bar samma klänning på galan endast 3 år tidigare! Så mycket för vintage...



På årets Golden Globes bar Jessica Biel en urläcker klänning av Valentino. Tyvärr uppdagades det att Hilary Swank hade på sig en likadan klänning under Vanity Fairs Oscarsparty 2004. Jessica tyckte emellertid inte att det var så farligt eftersom hon diggar Hilarys stil.



Okej, det pinsammaste, och dessutom största, misstaget måste ju vara att ha samma klänning som sin syster. Åtminstone när man vet att man kommer bli synad i sömmarna av varenda journalist och skvallerbloggare. Hiltonsystrarna begick detta fashion faux pas förra året, men trots att Nicky var först så tycker jag att Paris bär upp klänningen mycket bättre.



Under sin fight-period fotograferades Paris och Nicole Richie på varsitt håll i modesammanhang iklädda samma Roberto Cavalli-klänning. Livet är bra ironiskt. Nicole passar bättre i klänningen med tanke på 50-talslooken.



På nyårsafton glammade både Fergie och Hilary Duff runt i samma klänning, men på olika håll. Hmm, Fergie får klänningen att se ut som en tanttrasa från 80-talet.



Skotskrutigt är ju det nya svarta, och det är en grym klänning från Vivienne Westwood som Gwen Stefani och Patricia Arquette valt. Gwen bar sin redan på Billboardgalan 2004, medan Patricia inte hade upptäkt klänningen förrän i oktober 2006. Tyvärr, Patricia, hur mycket jag än älskar dig så gör inte klänningen dina boobisar rättvisa...



Det är extra kul när man får se en klänning bäras av två människor med helt olika stil. Victoria Beckham har här valt en klänning som faktiskt designats av Milla Jovovich (nere t.h.), men jag måste säga att Milla klär bäst i sin egen dress.



Andra bloggar om: , , ,

Kommentarer
Postat av: Ika i rutan

Ojojoj! Milla var helt tokigt snygg på den bilden!

Postat av: Anonym

Hilary Hilary Hilary

2007-04-13 @ 22:02:55
Postat av: Anonym

Hon är bässsssssssssssssssssssst

2007-04-13 @ 22:04:44
Postat av: Clara

Hilary är ju alltid fin,så tack för en bra spalt.De är jätteroligt att få se kändisar i lika kläder fast på olika sätt.Milla var inge fin tyckte inte jag men kanske inte Victoria klädde den heller nå bra.Tack tjejen hade inge bättre för mej än då.Ha de bra.Och skriv gärna till min e-post!

2007-04-28 @ 08:32:29
Postat av: Anonym

vart hittar du alla dom här bilderna?

2007-07-07 @ 14:41:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback