Jaha, så var det klippt igen

Pete Doherty har ställt in både konserten i Danmark imorgon, och konserten i Ryssland på lördag. Babyshambles ska ju spela på Berns på måndag (och jag har biljetter), men det lär nog inte bli av, trots att de redan ställt in en gång. Luger och Berns hemsidor har ännu inte skrivit något om att spelningen skjutits upp, men på Femalefirst finns följande information (löst översatt av mig):

Doherty checkar in på portugisisk rehabklinik
Brittiske rockaren Pete Doherty behandlas för sitt drogberoende på en exklusiv portugisisk rehabklinik, enligt lokal press.
Frontmannen i Babyshambles arresterades misstänkt för droginnehav i London i lördags morse (18 november) - efter att ha setts köra bil oansvarigt med några vänner.
Portugisiska tidningen 24Horas hävdar att 27-åringen kommer att få ett implantat inopererat i magen på en klinik i Lissabon, för att avhjälpa heroinberoendet.

Doherty, som dejtar supermodellen Kate Moss, blev släppt mot borgen medan polisen analyserar de funna substanserna, men ska besöka Londons polisstation Bethnal Green nästa månad. Han ska upp i rätten 6 december för en annan drogrelaterad incident.

Alltså: Pete är på kliniken i Portugal igen, så han är en väldigt non-likely lad när det gäller spelningen just nu.


Pete med oemotståndligt
söte sonen Astile, som
han har tillsammans med
Lisa Moorish.

BILDKÄLLA: Expressen

Andra bloggar om: , , , , ,

Kommentarer
Postat av: Gerd Githmark

Det var en hemskt ful baby pete doherty hade med Lisa Moorish! ur kan du tycka Astile är söt?! Förstår inte.

2006-11-24 @ 15:12:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback