TV-tips: Afterlife

Åh, den bästa tv-serien på hur länge som helst har börjat gå i TV4 på torsdagar kl. 21.00 - "Afterlife". Det har bara sänts ett avsnitt, så det är absolut inte försent att haka på nu!

Serien är brittisk, från 2005, och handlingen är
följande:

"Alison Mundy (Lesley Sharp) har en begåvning som förstör hennes liv. I ett försök att börja om på nytt har hon lämnat sin gamla tillvaro, bytt stad och skaffat sig ett nytt hem. Men rösterna väcker henne fortfarande om natten.

I sex avsnitt producerade 2005 följer den brittiska serien Afterlife mediet Alison Mundy, vars begåvning raserar hennes liv. Ända sedan hon var barn har Alison sett andar och döda människor men efter en nära-döden-upplevelse har de tagit över hennes liv och hon har svårt att hantera verkligheten.

Robert Bridge (Andrew Lincoln) föreläser inom psykologi på universitetet och är specialist på andliga medier. Robert sörjer förlusten av sin son, Josh, som dödades i en bilolycka för tre år sedan. Robert körde bilen när det hände och anklagar sig själv för Joshs död.

Serien följer Alisons och Roberts konfliktorienterade relation i sex separata avsnitt som avslutas med ett klimax i den sista delen."

Det finns inget som är underbarare än en brittisk serie om det övernaturliga - där allt inte överdrivs i Hollywood-anda. Och Lesley Sharp är en av mina favoritskådisar, hon var helt fantastisk i gayserien "Bob & Rose" från 2001 (som jag för övrigt har på DVD!). Tänker dessutom skaffa hela "Afterlife" på DVD, den har sänts i två säsonger i England redan. Man kan ju inte vänta en vecka mellan varje avsnitt (iallafall inte jag).

105233-190



Andra bloggar om: , ,

Kommentarer
Postat av: Vici

Hej!

Kul att du nämner serien, Afterlife. Jag har förälskat mig i serisens musik/soundtracks. Särskilt de som är instrumentala, men dock hittar jag de inte. Tänkte se ifall du vet vart man kan få ta på de?

mvh/Vici

2008-05-28 @ 23:50:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback