Pete är oskyldig (i det här "fallet")

I veckan skrev FemaleFirst om att det fanns en risk att Pete Doherty knuffat en b-skådespelare ut för balkongen under en vild fest. Detta ledde till den senares död.

Nu har FemaleFirst fått nya uppgifter:

> Pete Doherty var inte inblandad i Mark Blancos tragiska dödsfall den 3 december, säger en person som närvarat vid festen och som även var den som hittade skådespelaren efter det drygt 9 m höga fallet.

Textildesignern Anna Smith var gäst på den vilda festen som hölls av Dohertys agent Paul Roundhill, i hans våning i östra London. Hon berättar att Blanco var aggressiv mot Doherty innan han sparkades ut.
Hon tillägger att Babyshambles-frontmannen inte följde Blanco ut. Smith säger: "Mark var extremt full och helt bortom kontroll... Han tryckte upp Pete mot väggen. Pete såg sig om i rummet liksom för att be om hjälp. Mark pratade om sin pjäs rakt upp i ansiktet på Pete. "Paul tog Blancos arm och sa 'Kom igen, Mark. Det är dags att gå.' Han ledde honom sedan till dörren."

Värden Roundhill tillägger: "Jag förde ut Mark själv. Jag försökte få honom att lugna ner sig."

Blanco, som medverkade i Londonpjäsen "The Accidental Death of An Anarchist", fördes i ilfart till sjukhus med huvudskador, men dog på tisdagen i sviterna av dessa. <

105233-173
Mark Blanco

Ja, det var ju något lättande att höra... Men vad blir nästa skandal?



Andra bloggar om: , ,

Kommentarer
Postat av: Marre

Vad sägs om gratis grejer?

Bli medlem på http://gratisgen.se/?ref=30241

Jag vet att det funkar.. :)


Bland annat X-bow,playstation 2 och presentkort på MQ och IKEA.. gå in på sidan och läs mer! :)

2006-12-14 @ 16:05:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback